Antalisawards | Competiția s-a încheiat!
16177
page-template-default,page,page-id-16177,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Competiția s-a încheiat!

Votează proiectul preferat aici

Proiecte inscrise 2020

Ghid de fotografie cu telefonul

De mult nu mai este un secret faptul că cel mai bun aparat foto este cel pe care îl ai la tine. Smartphone-ul se pliază cel mai bine pe această expresie fiind omniperzent în buzunarele tuturor, profesioniști sau nu.

Arta prin ochi de copil

Simplă, clară și amuzantă Arta prin ochi de copil este un experiment, un proiect pilot intre mine și fetița mea Carla 10 ani. Cartea este adresată părinților și profesorilor care vor să-i împrietenească pe copii cu arta.

Album Regard

Primul album fotografic al media Regard este rezultatul unei reflecții asupra modului în care vrem sa prezentam mai bine activitatea fotoreporterilor.
Până în prezent, Regard a publicat o revistă de reportaje care includea si machete de publicitate.
Am creat acest album din dorința de a integra mai bine imaginea partenerilor noștri dar, mai ales, pentru a evidenția activitatea fotoreporterilor.
În același timp, la toamna, vom lansa un buletin informativ digital, accesibil prin abonament – este necesara o sursa de finanțare adiționala -, în care
vor predomina interviurile și cronicele.
Albumul media Regard va fi însoțit de expoziții fotografice în București si va fi publicat de două ori pe an.

Zâna Vrăjitoare

O poveste cu iz de basm care îndeamnă la înțelegerea esenței lucrurilor și  la iubirea și înțelegerea Celuilalt indiferent de context.

Volumul este un adevărat album destinat educării estetice și a caracterului copiilor

Mihaela, iubita mea

”Mihaela, iubita mea” este romanul vizual al dragostei noaste din anii ’80 într-o Românie distopică cu bucuria lucrurilor mărunte și speranța în vremuri mai bune.
”Iubesc gesturile mărunte ale Mihaelei, felul cum își aranjează părul, sau cum își face un turban din prosop când se spală pe cap sau cum curăță legumele…”
Un album de fotografie foarte personal dar și foarte universal dedicat îndrăgostiților.

Ești autor și vrei să-ți publici cartea? Citește regulamentul și înscrie-te în competiție

Reprezinți o editură și ai proiecte pe care urmează să le tipărești? Citește regulamentul și participă la competiție.

Concursul CLAR PENTRU TIPAR este pentru tine!