Antalisawards | Juriul
Przedstawiamy jury konkursu Antalis Design Awards 2017. Nasi jurorzy są autorytetami w świecie grafiki oraz designu wnętrz. Weź udział i wygraj.
15131
page-template,page-template-jury,page-template-jury-php,page,page-id-15131,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Matius Ichim

Celor care nu îl cunosc, Matius Ichim le-ar putea fi prezentat drept un creator în adevărata putere a cuvântului. Și-a desenat întâi visurile, apoi ideile și a continuat prin crearea propriului birou de arhitectură. De curând, acesta a pus bazele Academiei de Retail, prima comunitate de specialiști internaționali specializați în servicii pentru retail.

MATIUS Studio, care a împrumutat numele și convingerile fondatorului său, este clădit alături de partenera lui, Alina Andrieș, devenind, în timp, spațiul de lucru al unei întregi echipe de arhitecți și ingineri pregătiți să livreze la timp soluții pentru cea mai competitivă nișă din arhitectură.

Deloc întâmplător, România devine, săptămânal, gazda a cel puțin unui nou magazin semnat de MATIUS Studio. Bucuria tuturor este că, printre acestea, și-au făcut loc branduri autohtone tinere ca Noriel, Autograf, F64, Benvenuti sau Farmaciile Dona, dar și branduri de tradiție precum cel al ciorapilor produși în fabrica ADESGO, al bicicletelor Pegas și al farmaciilor veterinare Farma Vet, ori ale efervescenților creativi locali precum Brise, Mirandi, Agnes Toma, Doina Levința.

Poate cel mai notabil proiect internațional în care MATIUS Studio a fost coautor este cel din Rusia (Tatarstan, 2016), ocazie cu care a colaborat într-o echipă multidisciplinară ce a explorat zone de frontieră ale retailului contemporan, rezultatul fiind un spațiu în care realitatea fizică migrează cu ajutorul tehnologiei către cea virtuală și augmentată.

Ralca Petisteanu

Raluca este arhitect si fondator al revistei electronice ‘Office X-Ray’, dedicata amenajarilor si studiului interioarelor de tip corporate. Incepand cu 2015, a lucrat in China, Shanghai, concentrandu-se pe amenajari de birouri si showroom-uri high-tech. Experienta sa internationala a inceput din perioada studiilor cu internship-uri si workshop-uri in Argentina si Franta. Pasiunea pentru tehnologie si configurarea unui spatiu de lucru menit sa imbunatateasca performanta si productivitatea companiilor sunt doua dintre elementele care i-au marcat ultimii ani din punct de vedere professional.

Diana Chivu

Designer de interior, marketing consultant si designer KARE Romania si Bulgaria, consultant vizual Leroy Merlin Romania, formator la Scoala de Design Serban, fondator and ex-owner al www.4interior.ro.

Castigatoare a concursului Antalis Interior Design Awards 2017, categoria  3D – cu proiectul „Reinvented Chalet”

Arkadiusz Chlopik

Marketing Director Central South East European Region, Antalis.

Arkadiusz s-a alaturat echipei Antalis in 2016. Cu experienta de peste 10 ani in domeniul marketingului, responsabil pentru gestionarea bugetului de marketing, controlul ROI și analiza vânzărilor.  Personalitate energică pozitivă, fan al tehnologiei digitale și  modalităților noi  de comunicare. Pasionat de fotografie portret fotograf și kitesurfing.