Antalisawards | Formular Design
Completați formularul de inscriere la Wall of Fame, Antalis Design Awards 2020. Participați și câștigați.
15101
page-template,page-template-design,page-template-design-php,page,page-id-15101,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
yyy

Wall of Fame, Antalis Design Awards 2020

Completați formularul de concurs și trimiteți propunerea conform specificațiilor de mai jos.
Mult succes!

Fisierele trimise trebuie sa fie in format .jpg, .pdf sau .zip / .rar; pentru formatul .dwg va rugam sa folositi o arhiva .zip. Prin completarea datelor de mai sus sunteti de-acord cu folosirea lor in cadrul concursului, respectand termenii si conditiile din REGULAMENT.

Proiect de idee

Se dorește amenajarea sălii de meeting Nod, cu suprafața de 30 mp, înălțimea de 4.00 m și dimensiuni în plan 6.60×4.60m. Alături de planul în format .pdf și .dwg, documentația tehnică cuprinde și fotografiile inițiale ale spațiului.

Spațiul este utilizat pentru următoarele funcții ale sale:

Întâlniri, ședințe, prezentări

Cursuri de 10-15 persoane – teoretice sau practice

Joc/joacă, cum ar fi ping-pong, jocuri în VR etc

Adiacent sălii, în fața intrării, se află spațiul principal de socializare și luat masa din incinta Nod makerspace. Astfel, în cadrul evenimentelor în interiorul comunității sau publice, spațiul sălii de meeting este folosit pentru diverse activități.

Menționăm că spațiul sălii de întâlniri are nevoie de o reînnoire a imaginii și o îmbunătățire a modului de utilizare, ținând cont de următoarele:

SITUAȚIE ACTUALĂ

Imaginea actuală a sălii este întunecată și monotonă. Iluminatul este insuficient. Masa de întâlniri redă o atmosferă dorită, dar prezintă disfuncționalități ce țin de ergonomie sau de comfortul persoanelor care o folosesc.

SITUAȚIE PROPUSĂ

Se dorește o atmosferă relaxată, optimistă, luminoasă. Participanții sunt invitați să propună decorarea salii folosind cel putin 3 produse Coala din portofoliul Antalis  , un nou tip de iluminat,  un mobilier adecvat unei săli de întâlniri. De asemenea, e nevoie de amplasarea echipamentului de protecție video într-o poziție fixă. Panourile fonoabsorbante pot fi păstrate sau nu. Imaginea sălii de întâlniri trebuie să țină cont de identitatea și valorile Nod makerspace.

REALIZAREA PROIECTULUI

Iluminatul, mobilierul și amenajarea vor fi realizate de atelierele Nod makerspace. Este recomandat ca designul obiectelor să țină cont de posibilitățile de producție prezente în incinta Nod. Pentru detalii și întrebări tehnice, participanții, pot scrie la contact@antalisawards.ro

SPECIFICAȚII TEHNICE


Rezoluție: 150 DPI
Culoare: CMYK
Format: PDF
Dimensiune fișier, maxim: 10 MB

Desfășurarea competiției

Regulament

ANTALIS DESIGN AWARDS

Ce, unde, când? Cunoașteți toate cele mai importante informații despre competiția noastră.

JURIUL ANTALIS AWARDS

Membrii juriului vor fi prezentați curând.

    Sorry, no posts matched your criteria.

PRODUSE ANTALIS

Claro Bulk este o hartie cretata volumica (>1.0). Suprafata  catifelata ofera o senzatie unica oricarui material tiparit. Claro Bulk este produsul ideal, in cazul in care vrei sa oferi volum documentelor imprimate, in timp ce pui accent pe contrastul de culoare.