Antalisawards | FAQ
Zobacz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania związane z udziałem w konkursie Antalis Design Awards 2017. Weź udział i wygraj.
15197
page-template-default,page,page-id-15197,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

FAQ

1. Cum îmi pot prezenta lucrarea la concurs?
Intrările de concurs trebuie să fie trimise prin intermediul emailului contact@antalisawards.ro  –  Antalis Design Awards 2018.
Înscrierea se face prin intermediul unui email, care trebuie completat conform specificațiilor și cerințelor specificate pe site.
Fiecare participant poate trimite un număr nelimitat de lucrări.
Lucrările trebuie depuse în termenul stabilit în 01/09/2018 – 30/11/2018.
2. În ce mod ar trebui să funcționeze competiția?
Nu există nici o limită a stilului de lucru. Lucrările trebuie să îndeplinească cerințele tehnice și cerințele privind dimensiunile, în conformitate cu specificațiile date pe Antalis Design Awards 2018 și în regulamente.

3. Ce se întâmplă dacă lucrarea nu corespunde specificațiilor?
Lucrările care nu îndeplinesc cerințele din regulamentul Wall of Fame,  Antalis Design Awards 2018 nu vor lua parte la concurs.

4. Când trebuie să-mi trimit lucrarea?
Lucrările trebuie depuse din 01/09/2018 până la 30/11/2018. Lucrările depuse după termenul limită nu vor participa la concurs.

5. Cum voi ști că lucrarea mea îndeplinește cerințele concursului?
Fiecare participant va primi o confirmare a primirii lucrari  și  a conformității acesteia cu cerințele și regulamentul.

6. Pot trimite o singura lucrare?
Puteți trimite un număr nelimitat de lucrări. Trimitând lucrarea cât mai repede, vei beneficia de mai mult timp pentru votul publicului, astfel șansele de câștig cresc.

7. Când voi afla despre rezultatele concursului?
Rezultatele  vor fi anunțate până la 31/12/2018. Fiecare dintre lucrările nominalizate va avea șansa de a câștiga  competiția. Anunțul oficial al proiectelor câștigătoare va avea loc la Antalis Design Awards intr-o data care va fi disponibilă pe site și transmisă în timp participanților.

8. Cum va evalua juriul activitatea?
Juriul va selecta lucrările nominalizate.  Selecția operelor nominalizate va avea loc online prin atribuirea fiecărei lucrări punctelor fiecărui membru al juriului.

9. Cum selectează juriul câștigătorii?
Dintre lucrările nominalizate, juriul va selecta 3 lucrari câștigătoare . Selectarea intrărilor câștigătoare va avea loc în cadrul unei întâlniri personale a tuturor membrilor juriului și vor fi discutate fiecare activitate în termeni de performanță, creativitate și talent artistic.

10. Care este premiul pentru public și cum va fi ales?
Premiul pentru public se va acorda prin vot online prin intermediul unei aplicații pe pagina de Facebook Antalis România. După înscriere proiectele vor fi afișate pe site-ul competiției www.antalisawards.ro.  Comisia va socoti toate voturile și va acorda Premiul publicului proiectului care va obține cele mai multe voturi . C

11. Când va avea loc acordarea și anunțarea rezultatelor?
Rezultatele vor fi anunțate la Antalis Design Awards 2018, care va avea loc la o dată comunicată pe site-ul competiției

12. Cum voi afla dacă lucrarea mea a câștigat sau a fost nominalizată la concurs?
Lucrările nominalizate vor fi anunțate până pe 31/12/2018 pe site-ul Antalis Design Awards .
În plus, autorii lucrărilor nominalizate vor primi notificări prin e-mail (e-mail) și o scrisoare care va include o invitație la gala Antalis Design Awards 2018.

13. Ce se întâmplă dacă lucrarea mea câștigă și nu voi apărea la gală?
Dacă autorul lucrării câștigătoare nu apare la Antalis Design Awards 2018, premiul va fi trimis autorului prin curier la adresa indicată în cerere. Organizatorul va contacta câștigătorul pentru a determina cum să transferați premiul în bani (transfer bancar sau mandat poștal).

14. Nu sunt de acord cu decizia juriului, cum pot face apel?
Decizia juriului este definitivă și neschimbată. Același lucru este decizia de respingere a cererii din cauza nerespectării caietului de sarcini sau a încălcării reglementărilor din regulament.

15. Cum pot contacta dacă întrebarea mea nu este în FAQ?
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizat în partea de jos a Antalis Design Awards 2018 și în regulamentele de concurs.

16. Cum arată randarea inițială a spațiului?